Asu Kaya'dan Özgür Özel'e Yapılan Saldırıya Sert Tepki
OsmaniyeCHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Genel Başkan Özgür Özel’e yapılan saldırıya sert tepki göstererek, halkın ve partinin mücadelesinin daha da güçlenerek süreceğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik yapılan saldırının ardından sert açıklamalarda bulundu.
Kaya, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yapılan alçakça saldırıyı en ağır şekilde lanetliyorum,” ifadelerini kullandı.
“Bu Alçaklık Karşısında Yılmayacağız”
Kaya, saldırının bir provokasyon olabileceğine dikkat çekerek, “Bugüne kadar verdiğimiz mücadelenin önünü kesmek istiyorlarsa, bilsinler ki bu böyle olmayacak!
Arkamızda milyonlar var, halk var, önümüzde Genel Başkanımız var,” dedi.
“Saldırının Arkasındaki İsimler Açığa Çıkarılmalı”
Açıklamasında sorumluların bir an önce tespit edilmesi gerektiğini vurgulayan Kaya, “Bu alçaklık karşısında geri adım atmayacağız.
Bu tür saldırılar bizi yıldırmaz, aksine mücadelemizi daha da büyütür,” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir