haberosmaniye


 

Kasım 2008
PzrPztSaÇaPeCuCts
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Ergenekon örgütü hakkındaki düşünceleriniz
Türkiye'yi seven vatansever insanlar kurmuştur.
Terör örgütüdür
Çıkar amaçlı kurulan bir örgüttür.
Hiçbiri.
Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
  
Ana Sayfa > Haberler > Prof. Dr. Mustafa Balcı: "Türkiye, proje zengini ülke olacak"
 
Prof. Dr. Mustafa Balcı: "Türkiye, proje zengini ülke olacak"
Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Eğitim ve Öğretim Sektörü Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Balcı, Türkiye'nin 2007-2013 yılları arasında proje zengini ülke olacağını ifade etti.

Osmaniye'de valilik, Mali Müşavirler Odası ile Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi tarafından "Avrupa Birliği hibe projeleri ve mesleki teknik eğitimin geleceği" konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Eğitim ve Öğretim Sektörü Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Balcı ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Teknik Eğitim Vakfı Başkanı Doç. Dr. Atilla Koca katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Balcı, seminerde "Katılım öncesi mali yardım aracı ve insan kaynaklarının geliştirilmesi" konulu sunum yaptı.

AB hibe projelerinin devam edeceği 2007-2013 yılları arasında Türkiye'nin proje zengini ülke olacağını ifade eden Balcı IPA'nın (Katılım Öncesi Mali Araç) amacını Türkiye'yi gerekli ekonomik, politik ve sosyal reformlar dâhil olmak üzere adaylık teklifinde desteklemek ve ülkeye yapısal fonların yönetimine hazırlamak için yardımda bulunmak olduğunu kaydetti.

IPA' bütçesinden İnsan Kaynaklarını Geliştirme Projesi kapsamında Türkiye'ye 2007-2011 yılları arası için ayrılan bütçenin 3 milyar Euro'nun üzerinde olduğunu hatırlatan Balcı

"Dolayısıyla Osmaniye'nin de bundan büyük pay alacağını söyleyebiliriz. Osmaniye, ne kadar çok ve güzel proje yaparsa o kadar çok yardım alır." dedi.

Balcı, AB hibe projelerinin daha çok istihdam, eğitim, sosyal içerme ve teknik yardım başlıkları altında yapıldığına dikkat çekerek, "İstihdamda öncelik; özellikle kadınların işgücüne katılımlarını arttırmak ve gençler için işsizliği azaltmaktır. Bu alanda İş-Kur'un daha aktif hale getirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Doç. Dr. Atilla Koca ise Teknik Eğitim konusunda bilgi verdi. Seminerin sonunda konuşmacılar davetlilerin sorularını cevaplandırdı.

Osmaniye Valiliği Rahime Hatun Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere Vali Yardımcıları Mustafa Dalkılıç, Türker Öksüz, Belediye Başkan Vekili Fatma Teke, kurum müdürleri, öğretim görevlileri ve muhasebeciler katıldı.

Gelen Yorumlar
Bu dökümana henüz yorum yapılmamış, aşağıdaki formdan yorumunuzu ekleyebilirsiniz.
Yorum Ekleyin
Yorum
Ad Soyadınınız
Mail
Web Sitesi
Beni hatirla
Yeni bir yorum geldiginde haber verin.



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 
  


Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım


Bitkisel Rehber



YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu