Osmaniye Belediyesi'nin ve Osmaniye Valiliği'nin telefon numaraları
Bir kaç gün önce İstanbul'dan irtibat büromuzu arayan bir şahıs Osmaniye Belediyesinin telefon numaralarını sordu. Halkla ilişkiler birimine ulaşmak istediğini ve kendisine Osmaniye ile ilgili fotoğraflar gerekli olduğunu ifade etti. Osmaniye belediyesinin web sayfasından telefonlara ulaşabileceğini söyledik. Ziyaretçimiz belediyenin web sayfasına girdiğini ama web sayfasında belediyenin telefonlarının yazmadığını söyledi. Şaşırdık ve sayfayı açtık. Gerçekten de bizde sayfada belediyeye ait telefon numaralarını bulamadık. Ya koyulmamış ya da insanların bulamayacağı bir yerlere yazılmış.
Aynı eksiklik Osmaniye valiliğinin internet sayfasında da mevcut. Valilikle alakalı telefon numaralarına ulaşamıyorsunuz.
Belediye ve Valilik yetkililerin konuyla ilgileneceklerini ümit ediyoruz. Çünkü İnternet kullanımının çok yagınlaştığı günümüzde insanlar kurumların adres ve telefonlarını ararken öncelikle kurumların internet adreslerine bakıyorlar.
Gelen Yorumlar
Toplam 5 yorum,
1-5 arası gösteriliyor, yeni tarihliler sonda.
Sebebi basit.çünki;o kadar iş varken birde vatandaşlamı uğraşsın birileri :)
Hue eklemiş. | 17 Ağustos 2007 Saat
15:07
Belediyemizin web sayfası anlaşıldığı üzere çok yeterli bilgileri içeriyormuş! Üstelik bir haber de ben vereyim: çok da demokratik bir site; çocuk şenliği ile ilgili yazdığım yorumu yayınlamadılar, galiba Çuhadar ekibi çok işlevsel ve demokrat.
Hocam belediyenin sitesinde telefonlar mevcut
Acaba ben mi yanlış gördüm....
alibulac eklemiş. | 21 Ağustos 2007 Saat
17:52
hasankoçç eklemiş. | 21 Ağustos 2007 Saat
17:54
Osmaniye Belediyesi yetkilileri ve bilgi işlemine konuyla ilgili gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ederiz.