haberosmaniye


 

Ocak 2009
PzrPztSaÇaPeCuCts
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Osmaniye Belediye Başkanı Olarak Hangi Partiyi Seçmek İstersiniz?
CHP
AKP
MHP
Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
  
Ana Sayfa > hüseyin kengerli > Ç.Ü. Rektörü Akınoğlu'da kervana katıldı
 
Ç.Ü. Rektörü Akınoğlu'da kervana katıldı

YÖK’ün yeni başkanına muhalefet etmekte ilk şaha kalkan Malatya’nın Hilmioğlu’su oldu. ODTÜ’nün cengaveri Akbulut da geç kalmadı.

 

Yasakçılığın Donkişotluğunu yapmak konusunda üzerine düşen vazifeyi ifa etmekten imtina etmeyenlerden biri de bizden, Osmaniyemizden çıktı.

 

Korkutata Üniversitemizin geçici rektörü, hemşehrimiz, belediyemizin büyük bir yalakalık örneği göstererek üniversite yoluna adını verdiği, kıymetli bilim insanımız, yüce, ulu, şanına şan katılası  profesör doktor Alper Akınoğlu beyefendi buyurmuşlar ki:

DHA haberi:

Rektör Akınoğlu, kampusa türbanla giren 12 öğrenci ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü, bu öğrencileri kaybetmemek için ikna çalışmaları yaptıklarını açıkladı.
Üniversitede türbanla dolaşmanın serbest olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirten Akınoğlu, "Hastanemize gelen binlerce kişi nedeniyle geniş bir alanı kontrol olanaksız. Görevlilerimizin geçmiş tarihlerde belirlediği 12 türbanlı öğrenciyle ilgili soruşturma açıldı. Bu konudaki tavrımızda hiçbir değişiklik yok. 20 yıldır ne oluyorsa, şimdi de o oluyor. İddia sahiplerine karşı hukuki haklarımızı kullanacağız" dedi.

 

Türbanla dolaşmak yasakmış.

Rektör geniş alanı kontrol etmekte güçlük çekiyormuş.

 

Gelin hemşerimize yardımcı olalım.

 

Mr. Rektör, teklifim şu: geniş alanda resmi güvenlik güçleriniz yetersiz kalıyorsa, Türbanla Mücadele için Gönüllü Timler oluşturalım. Türbanla Dolaşanları Saptama ve Güvenlik Güçlerine Bildirme Gönüllü Timleri oluşturalım. Kısaca TDSGGB Timi diyebileceğimiz bu timlere birer de tim adı verelim. Örneğin:  TDSGGB Tim-1 Akınoğlu;  TDSGGB Tim-2 Gürüz;  TDSGGB Tim-3 Teziç…. Adlandırma konusunda gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış.

 

Bu projenin hayata geçirilmesi için her şehirdeki ilerici-türbandan nefret eden, mevcut statükodan nemalanan aydın tavırlı güçlerle işbirliği önem taşımaktadır. Örneğin Tuncay Özkan, Doğu Perinçek, İlhan Selçuk, Türkan Saylan cemaatlerinin desteği ve bu büyüklerimizin manevi himmetleri mutlaka sağlanmalıdır.

 

Projenin medya varyantında lüzum hissedilen fotoğraf, ses bandı vs. gibi gereksinmeler konusunda Doğan Medya Grup’un olsun, Akşam grubunun olsun her türlü arşiv ve tasarım desteğini vereceğinden kuşku duyulmamalıdır.

 

Bu projeden ötürü kuru bir teşekkürden başka beklentim yoktur.

Bizim ki hizmet.

Maksat yasak sürsün

Gelen Yorumlar
Toplam 1 yorum, 1-1 arası gösteriliyor, yeni tarihliler sonda.
Ç.Ü Rektörü Hemşehrimiz Akınoğlu'nu Tebrik Ediyorum. Niçin;

Demokrasi kurallar rejimidir.Yeni Yök Başkanının dediği gibi mahkeme kararlarını Rektörler görmezden gelir, uygulamazlarsa Türban konusu çözülür anlayışı yanlıştır. Bu ne demektir Emniyet Genel Müdürünün "Kırmızı Işığı Sürücüler görmezden gelsinler" demesi gibi bir şeydir.
Osmaniyeli Parti Genel başkanının partisi ve hükümet partisi elele verip, Cumhurbaşkanlığı sorununu çözdükleri gibi TÜRBAN sorununu da çözmeliler.
Kuralları uygulayan sayın hemşehrimiz Akınoğlunu kutluyorum.
Dini duygu sömürüsünün yapılmadığı günler görmek dileğiyle bayramınız mübarek olsun.
Hüseyin Ilımlı eklemiş. | 21 Aralık 2007 Saat 12:00
Yorum Ekleyin
Yorum
Ad Soyadınınız
Mail
Web Sitesi
Beni hatirla
Yeni bir yorum geldiginde haber verin.



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 
  


Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım


Bitkisel Rehber



YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu