Bedensel Engelliler Kupa Getirdi
|
Osmaniye Bedensel Engelliler Basketbol takımı Hakkari İlinde yapılan turnuvada 3. gelerek başarılı bir oyun sergiledi.
"Hayata Artı" Gençlik Fonu kapsamında Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü tarafından düzenlenen , Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda başlayan 'Potada Engel Yok' Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'na 4 takım katıldı.
Oynanan maçlarda galip gelen takımlar birincilik, mağluplar da üçüncülük için birbirleriyle mücadele ettiler. Rakiplerini yenen Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü ile Diyarbakır Engelliler Spor Kulübü'nün karşılaştığı şampiyonluk maçında takımlar, kıyasıya bir mücadele sergiledi. Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü'ne karşı üstün bir oyun sergileyen Diyarbakır Engelliler Spor Kulübü, karşılaşmadan 35-23 galip ayrılarak, turnuvanın şampiyonu oldu.
Şampiyonluk maçının ardından Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Osmaniye Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 3.'lük ve 4.'lük maçında karşı karşıya geldi. Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü 48-23 yenen Osmaniye Bedensel Engeliler Spor Kulübü, turnuvanın 3.'sü olmayı başardı. Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ise turnuvanın 4.'sü oldu.
Turnuvaya katılan takımların kupa ve hediyeleri, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Rüstem Zeydan, Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Korucusu Bedri Çallı, Özel İdare Genel Sekreteri Süleyman Kaya, sanatçı Aydın Aydın ve beraberindeki yetkililer tarafından verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından bir konuşma yapan sanatçı Aydın Aydın, bütün herkesin engellilere sahip çıkması gerektiğini belirtti.
Gelen Yorumlar
Toplam 3 yorum,
1-3 arası gösteriliyor, yeni tarihliler sonda.
ben ce harika birşey bişe diyemiyorum sonderece harika ben ümit özat sizi teprik ediyorum
BENCE SON DERECE HARİKA HAKKARİ İLERDE HARİKA BİR İL OLACAK
EDA eklemiş.
| 04 Nisan 2008 Saat
13:10
HAKKARİYE TEBRİKLER
EDA eklemiş.
| 04 Nisan 2008 Saat
13:12