![]() |
![]() |
| Ümran Çetin |
![]() |
| Ömer Cerit |
![]() |
| Murat DOLU |

|
haberosmaniye grubuna kayıt ol |
| Ziyaret et |
|
Osmaniye İş Rehberi |
|
|
|
Nüfus Hizmetleri Kanunu gereği Ulusal Adres Veri Tabanı kurulması çalışmalarına ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye'de de devam ediliyor.
İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Sakip Pehlivanoğlu şuana kadar yazılmayan ya da adreslerinde değişiklik yapan vatandaşların Nüfus Müdürlüğü Bilgi İşlem Bürosuna müracaat ederek, kendilerini yazdırmaları veya değişiklik yapmaları gerektiği uyarısında bulundu.
Adres değişikliklerinin Nüfus Müdürlüğü'ne veya Kamu Kurumlarına beyan usulü ile yapıldığını aktaran Pehlivanoğlu, "2008 yılında sistemde genel uygulamaya geçileceğinden, vatandaşlarımızın 2007 yılı sonuna kadar adreslerini, ya da adres değişikliklerini müdürlüğümüze bağlı bilgi işlem bürosuna bildirmeleri gerekir. Aksi halde adres değişiklerini bildirmeyen vatandaşlara 250 YTL, yanlış beyanda bulunanlara 500 YTL ceza verilecek" ifadelerini kullandı.
| Hüseyin Kengerli |
![]() |
| Bekir Zakir Çoban |
![]() |
| Bahir Yıldırım |
YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm