haberosmaniye


 

Ocak 2009
PzrPztSaÇaPeCuCts
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Osmaniye Belediye Başkanı Olarak Hangi Partiyi Seçmek İstersiniz?
CHP
AKP
MHP
Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
  
Ana Sayfa > Haberler > 2006–2007 Eğitim-Öğretim Yılının I. Dönemi Sona Erdi
 
2006–2007 Eğitim-Öğretim Yılının I. Dönemi Sona Erdi
      2006–2007 Eğitim-Öğretim yılının I. Dönemi sona erdi. Dönem Sonu töreni Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda yapıldı. Törene Vali Zübeyir Kemelek, Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
      Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erhan Öztürk 2001 yılında açılan Mustafa Kemal İlköğretim Okulunun 30 dersliği bulunduğunu, okulda 42 öğretmen ve 3 yöneticinin görev yaptığını belirterek şöyle devam etti: “Okulumuz öğrencilere verdiği eğitimin yanı sıra mahallemizin de eğitim merkezi durumundadır. Açtığımız okuma-yazma kursları ve bilgisayar kursları sayesinde herkesin faydalanabildiği bir eğitim merkezi olmaya devam etmektedir.”dedi.
      Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra konuşan Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ise: “Bugün, 18 Eylül 2006’da başlayan 2006–2007 Eğitim-Öğretim Yılının I.Dönemi bitiyor ve öğrencilerimiz karnelerini alıyorlar. Bu dönem itibariyle ilimizde 296 okulda 4805 okul öncesi, 75.899 ilköğretim, 24.610 ortaöğretim öğrencisi olmak üzere 105.314 öğrenci öğrenim görmektedir. Son yıllarda eğitim sisteminde çok önemli gelişmeler olmuştur. Bunlardan en önemlisi ise müfredat değişikliğidir. Artık eğitim sistemimiz öğrenci merkezlidir. Diğer bir önemli gelişme ise Bilgi-teknoloji sınıflarının yaygınlaşmasıdır. Bu sınıflar sayesinde öğrencilerimiz çok daha gelişmiş imkânlarla eğitim alabilmektedirler. Bu sınıflar ara tatilinde açık olacaktır. İsteyen öğrenci ve velilerimiz bu sınıflardan internet cafe olarak faydalanabileceklerdir.”dedi.
      Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek ise öğrenci ve öğretmenleri kutlayarak şöyle devam etti: “ Öncelikle öğrencilerimizi İstiklal Marşını büyük bir coşkuyla söyledikleri için kutluyorum. İstiklal Marşını coşkuyla heyecanla okuyan öğrencilerin karnelerinde istediği kadar zayıfları olsun onu düzeltebilecek enerjiye sahiptirler. Onu okurken heyecan duymayanların karnesinde istediği kadar pekiyi olsun hiçbir şey ifade etmez. Bu nedenle sizi bu coşkunuzdan dolayı kutlamak istiyorum. Hepiniz karnelerinizi aldınız. Fakat her şey bitmedi. Bu sadece ilk yarı. Derslerinizin eksik kalan taraflarını, karnelerinizde zayıf olan dersleri düzeltebilecek zamana sahipsiniz. Bu nedenle üzülmeye gerek yok. Şimdiden diğer yarı için planlarınızı yapmaya hazır mısınız?” diyerek öğrencilerden daha çok çalışacaklarına dair söz aldı. Vali Kemelek daha sonra okul birincilerine karnelerini ve ödüllerini verdi. Okul başarı sıralamasında ikincilik derecesini alan öğrencilere karne ve ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, üçüncü olan öğrencilere ödül ve karnelerini ise Milli Eğitim Şube Müdürleri verdi. 
Gelen Yorumlar
Bu dökümana henüz yorum yapılmamış, aşağıdaki formdan yorumunuzu ekleyebilirsiniz.
Yorum Ekleyin
Yorum
Ad Soyadınınız
Mail
Web Sitesi
Beni hatirla
Yeni bir yorum geldiginde haber verin.



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 
  


Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım


Bitkisel Rehber



YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu