DOLAR32.2266
EURO35.137
ALTIN2506.4
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali, Osmaniyelilerle Buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali, Osmaniyelilerle Buluşuyor
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, 11-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan ilk Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali için geri sayım başlattı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi, 11-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan ilk Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali için geri sayım başlattı.

Festival, renkli bir kortej yürüyüşüyle başlayacak ve çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunacak.

Festival kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında gastroshow ve yarışmalar, müzik dinletileri, müzikli çocuk etkinlikleri, söyleşi programları, türkü gecesi ve annemin yemekleri yöresel yemek yarışması gibi birçok aktivite yer alacak.

Ayrıca gençlik konseri de festivalin renkli atmosferine katkı sağlayacak. Festival alanında kurulacak 80 stantta yöresel yemekler ve damak tatları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, festival hazırlıklarının tamamlandığını belirterek tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.

Festival programı, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30'da Devlet Bahçeli Meydanı'nda düzenlenecek kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Etkinlikler, saat 11.00'de halkoyunları gösterisi ve ardından stantların gezilmesiyle devam edecek. Gastroshow ve yarışmalar ise Atatürk Caddesi Kobaner Pasajı Yanında saat 12.00'de gerçekleştirilecek.

Ayrıca, OKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından İş Bankası önünde kurulacak olan etkinlik sahnesinde saat 13.00'da müzik dinletisi sunulacak.

İlk günkü programlar, müzikli çocuk etkinliklerinin ardından Dilek Cesur'un katılacağı Anneler Günü Söyleşi programı ve Türkü Gecesi ile sona erecek.

12 Mayıs Pazar günü ise Atatürk Caddesi Kobaner Pasajı Yanında saat 12.00'da "Annemin Yemekleri Yöresel Yemek Yarışması" düzenlenecek.

Programlar, Pamuk Prenses İle Kırmızı Başlıklı Kız müzikli çocuk etkinliğinin ardından saat 16.00'da Gurup Telafinin sahne alacağı Gençlik Konseri ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin Silifke’de sürücülere çilek ve lokum ikramıyla bilgilendirmeÖnceki Haber

Mersin Silifke’de sürücülere çilek ve lo...

DP Lideri Uysal Osmaniye’deydiSonraki Haber

DP Lideri Uysal Osmaniye’deydi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar