DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4
BIST10272.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’dan 23 Nisan Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan 23 Nisan Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Yılmaz, "Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve milli egemenliğimize kavuşmanın 104. yıl dönümünü büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutluyoruz." dedi.

Yılmaz, "Aziz milletimiz, Kurtuluş Savaşı yıllarında büyük bir seferberlik başlattı. Nice fedakarlıklarla Cumhuriyetimizi kurduk. Millet iradesinin üstünde hiçbir güç tanımadığımızı, tanımayacağımızı ilan ettik." ifadelerini kullanarak Kurtuluş Savaşı'nın önemini vurguladı.

Vali Yılmaz, 23 Nisan'ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda bir sorumluluk günü olduğunu da belirtti.

Yılmaz, "Bu kutlu gün; ülkemizi bugünlere taşıyan kahramanlarımızın izinden gitsinler, zorluklar karşısında asla pes etmesinler diye, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edildi." dedi.

Yılmaz, mesajında çocuklara da önemli görevler düştüğünü belirterek şunları söyledi: "Bizim en önemli duamız ve vazifemiz; en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı bayrağımıza, milletimize ve vatanımıza gözü gibi sahip çıkan,

ülkemiz için çalışıp üreten, bilimde, sanatta ve teknikte ileri ve inançlı insanlar olarak yetiştirmektir.

Kendine güvenen, sağlam ve güçlü adımlarla geleceğe yürüyen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, araştırmacı, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamaktır." Vali Yılmaz,

Türkiye Yüzyılı idealinin ancak çocukların ve gençlerin çalışkanlığı ve millet iradesine bağlılığı ile gerçekleşebileceğini vurguladı.

Yılmaz, mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri rahmetle anarak, tüm vatandaşlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin’de apartmanın arka kısmındaki ev eşyaları yandıÖnceki Haber

Mersin’de apartmanın arka kısmındaki ev...

Burdur Gölü yakınındaki arazilerde 25 bin zeytin fidanı toprakla buluşturulduSonraki Haber

Burdur Gölü yakınındaki arazilerde 25 bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar