DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sakızgediği Bağlantı Yolu Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakızgediği Bağlantı Yolu Tamamlandı
Abone ol
Osmaniye'nin trafik yükünü hafifletecek ve ulaşımı kolaylaştıracak olan Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu'nun yapımı tamamlandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye'nin trafik yükünü hafifletecek ve ulaşımı kolaylaştıracak olan Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu'nun yapımı tamamlandı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, tamamlanan yolun incelemelerini İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir ile birlikte gerçekleştirdi.

Vali Yılmaz yaptığı açıklamada, Sakızgediği Kavşağı'ndaki çalışmaların tamamlandığını ve yolun yakın zamanda trafiğe açılacağını belirtti. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sakızgediği kavşağımızdaki çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tamamladı. Çok az işimiz kaldı. İnşallah yakında burayı trafiğe açmış olacağız.

Osmaniye'mizin girişine yakışır bir giriş, yakışır bir kavşak oldu."

Vali Yılmaz, bu projenin Osmaniye için önemini vurgulayarak Ulaştırma Bakanlığı'na, Kara Yolları Bölge Müdürlüğü'ne, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yolun tamamlanmasıyla birlikte Osmaniye'ye giriş ve çıkışların çok daha kolay hale geleceğini belirten Vali Yılmaz, "Buradan doğu-güneydoğuya giden, batıya Ankara, İstanbul, Adana yönüne giden her vatandaşımız Osmaniye'mize çok rahat bu kavşaktan giriş ve çıkış yapabilecekler.

Osmaniyeli hemşehrilerimizin çok kısa sürede şehir merkezinden otobana giriş ve çıkışı sağlanmış olacak.

Hem yakıt olarak hem zaman olarak çok büyük bir imkana kavuşmuş oluyoruz." dedi.

Vali Yılmaz, Osmaniye'ye bu projenin kazandırılmasında emeği geçenlere tekrar teşekkür ederek Osmaniyelilerin desteğini de beklediklerini ifade etti.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazarcık’ta içme suyu ishale hattı yenileniyorÖnceki Haber

Pazarcık’ta içme suyu ishale hattı yenil...

Vali Yılmaz’dan Sağlık Tesislerine ZiyaretSonraki Haber

Vali Yılmaz’dan Sağlık Tesislerine Ziyar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar