DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Adayından Karara Saygı Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Adayından Karara Saygı Açıklaması
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toprakkale Belediye Başkan Adayı Turgay Çavuşoğlu, adaylığının geri çekildiğini duyurdu.
Osmaniye haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toprakkale Belediye Başkan Adayı Turgay Çavuşoğlu, adaylığının geri çekildiğini duyurdu.

Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, genel merkezin aldığı karara saygı duyduğunu ve kimseye kırgın olmadığını belirtti.

Çavuşoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bilindiği üzere ülkemiz ve ilçemiz yerel seçim atmosferine girdi. Biz de bu süreçte gönül verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adayı olduk.

Daha sonraki süreçte Genel Başkanımız bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin tensipleriyle MHP'den Toprakkale Belediye Başkan Adayı seçildim.

Adaylığımızın açıklanması sonrası çalışma ve dava arkadaşlarımla ilçemizde seçim çalışmalarına başladık. Ancak süreç içinde Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti Toprakkale'den belediye başkan adayı olarak eniştem Bekirhan Uyutmaz'ı gösterdi.

Genel merkezimiz bu gelişmeler sonrası AK Parti adayı ile kayın-enişte ilişkisi nedeniyle bizleri adaylıktan çekmeyi uygun gördü ve bir başka aday adayı arkadaşımızı aday olarak açıkladı.

Ben burada kimseye üzgün ya da kırgın değilim. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel merkezimizin aldığı karara saygı duyuyorum.

Şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı başta genel başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere genel merkezimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca bu süreçte yanımda olan yol ve dava arkadaşlarıma ve her şeyin en iyisine layık olan Toprakkaleli hemşerilerime de teşekkür ediyorum.

Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah'a emanet olun."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kocaispir, seçim çalışmalarını sürdürüyorÖnceki Haber

Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye...

Cumhur İttifakı’nın adayı Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarıyla buluştuSonraki Haber

Cumhur İttifakı’nın adayı Tütüncü, sivil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar