haberosmaniye


 

Kasım 2007
PzrPztSaÇaPeCuCts
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Ergenekon örgütü hakkındaki düşünceleriniz
Türkiye'yi seven vatansever insanlar kurmuştur.
Terör örgütüdür
Çıkar amaçlı kurulan bir örgüttür.
Hiçbiri.

Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
 
Ana Sayfa > Arşiv > 07 Kasım 2007
Arşiv > 07 Kasım 2007
Osmaniye'de kaybolan 3 yaşındaki bir çocuğa polisler sahip çıktı.Edinilen bilgiye göre Yıldırım Beyazıt Mahallesi stadyum karşısındaki evden ailesinin haberi olmadan ayrılan 3 yaşındaki Arda Bastin, kaybolunca ağlamaya başladı.Sahipsiz çocuğu gören çevre esnafının haber vermesiyle olay yerine gelen polisler tarafından alınan küçük Arda, çocuk şubesine teslim edildi.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza Kamil Kara Bulvarı Gök market önünde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre sürücüsü öğrenilemeyen 80 KE 514 plakalı traktör ile 80 KD 713 plakalı Hasan Hayta'nın(18) kullandığı motosiklet çarpıştı.
Osmaniye'de bir grup din görevlisi şehitler için hatim indirdi.Diyanet-Sen Osmaniye İl Temsilciliği tarafından verilen bir yemekte teröre tepki gösterildi.Sendikaya üye imam ve din görevlilerini bir araya getiren buluşmada şehitlerin ruhuna hatim indirildi.

 
 
Bence değil… Polislik "meslek" değil!
 
Ya peki gazetecilik? Gazetecilik sizce meslek midir?  Bence değil… Kesinlikle bir meslek değil, bir yaşam biçimidir...
Ali Tatlı gönderdi. | Yorumlar (5) | 07 Kasım 2007 | Ali Tatlı
Bir ülke bağımsız olabilir, yani vatan "yabancı çizmeleri"yle çiğnenmekten korunmuş olabilir. Ama bu, o ülkede yaşayan halkın özgür ve mutlu olduğunu göstermez. Bağımsızlık, o ülkenin başka ülkelerden bağımsızlığıdır. Ama halk açısından, "yerli" bir diktatör tarafından mı yoksa "yabancı" bir diktatör tarafından mı ezildiği pek de bir şey fark etmez. Yani özgürlük olmadan bağımsızlığın bir değeri yoktur.
Edinilen bilgiye göre Şehit Mustafa Yağız mahallesinde oturan S.B (17) fazla miktarda ilaç içti. Olayı fark eden ailesi tarafından Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan S.B.'nin durumu ağır olduğu için Adana Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız kurtarılamadı.
Milli futbolcu Hakan Ünsal, futbol camiasında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fatih Altaylı'nın sözlerini sürpriz bulmadığını söyleyen Ünsal, “Galatasaray'dan neden gönderildiğimi ben zaten biliyordum. Fatih Altaylı bunu geç de olsa itiraf etti. Ne mutlu bana ki, dini yaşayan bir futbolcu olduğum için Galatasaray'dan gönderildim. O zaman da hiç üzülmemiştim, şimdi daha da mutlu oldum. Ne mutlu bana…” dedi.
Yorumlar (1) | 07 Kasım 2007 | Haberler
Bu gidişle tüm fatura sekiz askere kesilecek gibi...Kendi topraklarımızda askerlerimizin bu kadar kolaylıkla şehit edilmelerini...Rahatça yapılan baskınları...Esir alınmaları... Soğukkanlı ve sistemli bir biçimde değerlendirilip zaaflarımız sorgulanmayınca...Olayın mağdurları 'suçlu' ilan ediliyor. Kısacası, olup bitenden şöyle bir sonuç çıkıyor: Başımıza gelenler bu sekiz asker yüzünden.
Yorumlar (1) | 07 Kasım 2007 | Haberler
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hayırsever bir vatandaş, Korkutata Üniversitesi'ne bağlı Kadirli Meslek Yüksekokulu'na 4 bilgisayar bağışladı.Yüksekokul Okulu Müdürü Prof. Dr. Salih Kafkas yaptığı yardımdan dolayı Mustafa Kamil Tan'a teşekkür etti.Prof. Dr. Kafkas, "Yapılan yardım sadece yüksekokula değil, Kadirliye ve eğitime yapılmıştır" dedi.



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 

Bitkisel Rehber




Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım
 

YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu