haberosmaniye


 

Eylül 2007
PzrPztSaÇaPeCuCts
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Ergenekon örgütü hakkındaki düşünceleriniz
Türkiye'yi seven vatansever insanlar kurmuştur.
Terör örgütüdür
Çıkar amaçlı kurulan bir örgüttür.
Hiçbiri.

Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
 
Ana Sayfa > Arşiv > 12 Eylül 2007
Arşiv > 12 Eylül 2007
Sivil anayasa taslağını hazırlayan Bilim Kurulu'nun Başkanı Prof. Dr. Ergun Özbudun, taslağı ilk kez CNN TÜRK ekranlarından açıkladı. 137 maddeden oluşan ve 47 sayfa gerekçesi olan taslak, cumhurbaşkanının yetkilerinden üniversitelerde türbana ve dokunulmazlığa, bazı yeni düzenlemeler içeriyor.Prof. Özbudun; "Bu bir ön hazırlık çalışması. Özgür bir akademik çalışmanın aleni olması, doğası gereği mümkün değil" diyerek reddetti.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki 170 haneli Kuşçu köyü içme suyuna kavuşmanın sevincini yaşanıyor. Kuşçu köyüne getirilen içme suyu şebekesinin açılışında konuşan Düziçi Kaymakamı Ahmet Yurtseven, "10 köy ve 26 mahalleye içme suyu getirmek için 2005 yılından beri çalışıyoruz. Köyümüzün su ihtiyacını giderdiğimiz için mutluyuz. Suyunun kıymetini bilin. Bahçelere hortum atıp sabaha kadar akıtmayınız. Su bitmez değil. Su kesintisi ile karşılaşmayın. Suyunuzu azami tasarruflar kullanın." dedi.
Yorumlar (1) | 12 Eylül 2007 | Haberler
Türkiye'nin birçok yeri kuraklık sorunuyla boğuşurken Osmaniye'de su bolluğu yaşanıyor.Şehir suyunun temiz olduğunu belirten yetkililer, kuraklığın etkisini hissedilmese de suyun daha tasarruflu kullanılması konusunda vatandaşları uyarıyor.
Osmaniye'nin bin 540 rakımlı Zorkun Yaylası'nda Ramazan ayı boyunca teravih namazının kılınması için bir imam görevlendirildi.İl Müftü Yardımcısı Fırat Kahraman yaylada ilk defa bu Ramazan ayında bir personelin teravih namazının kılınması için görevlendirdiklerini kaydetti.Yaylanın çam kokulu serin havasında teravih namazı kılmak isteyen bütün vatandaşları Zorkun'a davet eden Fırat Kahraman, "Bu Ramazan'da yaylada teravih namazı kılacağız.
Ramazan'ın gelmesiyle birlikte vatandaşların alış veriş trafiği doruk noktaya ulaştı. Pazarlar alış veriş yapanlarla dolup taşarken fiyatların artma ihtimaline karşıda tedirginlik sürüyor. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar pazardaki fiyatların her gün değişmesinden şikayetçi.
Fiyat dengesizliğinde kendilerinin bir suçu olmadığını belirten Pazarcılar Derneği Başkanı Fatih Köksalan, kendilerinin de bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve vatandaşların suçlamalarına bir anlam veremediğini söyledi.
Osmaniye Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle dizi kültürel etkinlik gerçekleştirecek.Bu yıl Cumhuriyet Şehir Meydanı karşısında açılan iftar çadırında günde bin 500 kişiye iftar yemeği verileceği bildirildi.Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alim Koca yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının manevi atmosferine uygun ve eski ramazanları hatırlatacak bir dizi kültürel etkinlik yapılacağını söyledi.
Osmaniye'de meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay Başmahalle'de meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Y.Ü(30) ve M.Ü(15) kardeşler Fatih K. (37) ile tartıştı. Tartışma bıçaklı kavgaya dönüşürken Fatih K. göğsünden yaralandı. Fatih K. 112 ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Fatih K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası polis 6 kişiyi gözaltına aldı.
Yorumlar (1) | 12 Eylül 2007 | Haberler
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla kasaplar et fiyatlarında indirim yaptı. Kadirli'de 50 yıldır kasaplık yapan Musa İçdemir her yıl olduğu gibi bu senede Ramazan ayında ette indirim yaparak geleneğini bozmadı.
Özellikle dar gelirli vatandaşların et tüketiminde yaşadıkları sıkıntıyı en azından ramazan ayında yaşamamaları için et fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim yaptıklarını belirten Kasap Musa İçdemir, "50 yıldır kasap olarak hizmet verdiğim Kadirli halkı için her yıl ramazan ayında yaptığımız indirim geleneğini bu yıl da gerçekleştirerek halkımızın kaliteli eti daha ucuz almalarını sağlamaya çalışıyoruz.
Yorumlar (1) | 12 Eylül 2007 | Haberler



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 

Bitkisel Rehber




Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım
 

YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu