![]() |
![]() |
| Ümran Çetin |
![]() |
| Ömer Cerit |
![]() |
| Murat DOLU |

|
haberosmaniye grubuna kayıt ol |
| Ziyaret et |
|
Osmaniye İş Rehberi |
|
|
|
Osmaniye’de açılan Çim Hokeyi yardımcı antrenörlük kurunsa büyük ilginin gösterildiği bildirildi. Spor salonunda başlayan ve 29 Haziran’a kadar devam edecek kurslara 44 kişi başvurdu.
İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir Çim Hokeyi sporunda büyük başarılar elde ettiklerini 5 sporcularını ise milli takıma göndermenin sevincini yaşadıklarını kaydetti. Çim Hokeyi I.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’na gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Demir 2202 yılında başladıkları Çim hokeyinde kısa zamanda büyük mesafe aldıklarını ifade etti.
Yorumlar (1) | 21 Haziran 2007 | Haberler
|
|
Osmaniye'de bir grup özürlü genç memurluk sınavı için devlet hastanesinden rapor alınca şoka uğradılar. Çünkü daha önce aldıkları raporlarla, şimdiki raporlar birbiriyle fazlasıyla çelişiyor. Engelli gençlerin özürlülük oranı yüzde 40'ın altına düşünce memurluk hayalleri de suya düşmüş oldu.
Bu şoku yaşayanlardan birisi de Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kamil Balta. Daha önce aldığı raporlarda yüzde 40'ın üzerinde özürlü gözüken dernek başkanı son aldığı raporda yüzde 25 özürlü olarak belirtilince memurluk sınavına giremedi.
Yorumlar (4) | 21 Haziran 2007 | Haberler
|
|
Osmaniye'de balicilerin kullandığı metruk bir bina belediye tarafından yıkıldı. Belediye görüntü kirliliğine sebep olan çevre ve halk sağlığını tehdit eden binaları yıkmaya devam ediyor.
Belediye ekiplerince sürdürülen çalışmalar neticesinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Demiryolu'na paralel yeni açılmakta olan bulvar üzerinde bulunan, çevre ve halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen metruk bina daha yıkıldı. Mahalle sakinleri yıkımı "Şer yuvası yıkıldı" şeklinde yorumladı.
Yorum Ekleyin | 21 Haziran 2007 | Haberler
|
|
MANİSA - Eski Kadirli Kaymakamı ve şu anda Manisa'nın Turgutlu İlçesi Kaymakamı olan Sadettin Kalkan, Manisa'da ailesiyle birlikteyken, durak ihlali yaptığı gerekçesiyle uyardığı yolcu minübüsü şoförü ve arkadaşı tarafından darp edildi.
Olay, bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gezmek amacıyla ailesiyle birlikte Turgutu'dan Manisa'ya gelen Kaymakam Sadettin Kalkan, Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, durak harici yaya geçidinin önünde durduğu gerekçesiyle şehir içi yolcu taşıyan minübüsün şoförü ile tartıştı. İddiaya göre, şoför Yüksel D.'ye yaya geçidinin önünde beklemesinin yanlış olduğunu ve biraz daha ileri gitmesi gerektiğini belirten Kaymakam Kalkan
Yorumlar (2) | 21 Haziran 2007 | Haberler
|
|
Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Millet Vekili Adayı Vali Hüseyin ÖNAL Bahçe’ye gelerek ziyaretlerde bulundu. Millet vekili adayı Hüseyin ÖNAL’ı partililer ilçe girişindeki yolçatı mevkiinde kalabalık bir araç konvoyu ile davullarla, zurnalarla karşıladılar. İlçede açılan M.H.P. seçim bürosuna gelen ÖNAL kendisini karşılayan tüm partililerle tek tek selamlaştı.Daha sonra kendisini dinlemeye gelen partililere hitaben bir konuşma yaptı. M.H.P. Osmaniye il başkan yardımcısı Yılmaz Kalay Akp hükümetinin yaptığı yanlışları anlatarak 60. hükümetin Milliyetçi Hareket Partisi olacağını belirtti. Millet vekili adayı Hüseyin ÖNAL M.H.P. Bahçe ilçe Başkanı Mustafa Adanır ve beraberindekiler Bahçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları’nı, Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş’i makamında ziyaret ettiler.
|
| Hüseyin Kengerli |
![]() |
| Bekir Zakir Çoban |
![]() |
| Bahir Yıldırım |
YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm