haberosmaniye


 

Haziran 2007
PzrPztSaÇaPeCuCts
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Ergenekon örgütü hakkındaki düşünceleriniz
Türkiye'yi seven vatansever insanlar kurmuştur.
Terör örgütüdür
Çıkar amaçlı kurulan bir örgüttür.
Hiçbiri.

Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
 
Ana Sayfa > Arşiv > 15 Haziran 2007
Arşiv > 15 Haziran 2007
Osmaniye’de trafiğe kapatılan bir sokakta ilk defa bir etkinlik düzenledi. Derviş Paşa Lisesi’nden bir grup öğrenci bir yılda yaptıkları resimleri ilde trafiğe kapatılan belediye karşısındaki sokakta sergilediler. İlk defa illerinde böyle bir olayla karşılaşan vatandaşlar resim sergisini ilgiyle takip ederken sokakta buluna esnaflarda bu tür faaliyetlerin sokaklarını canlandıracaklarını ifade etti.
Yorumlar (2) | 15 Haziran 2007 | Haberler
Ankara Merkezli Adayların Osmaniye’deki Milletvekili listelerindeki sıralamalarda önemli yer bulmaları ilk başta herkesi şaşırttı. Ancak tüm partiler artık geriye dönüş olmadığını bildiklerinden belirlenen adaylarla çalışmaya başladılar. Adayların bazılarının kendilerini bile şaşırtan bu listeler, vatandaş tarafından ise hala şaşkınlık içerisinde analiz edilmeye devam edilmektedir.

Kamuoyunun kafası karışık ve olan biteni analiz etmeye devam ediyor. Vatandaşın anlayacağı dilden söyleyecek olursak yüksekten uçan Milletvekili adayları ile karşı karşıyayız ve bu tip insanların siyasetine bizim ulaşmamız şimdilik zor görünüyor. Adamlar zaten yüksek siyaset kulvarından geldikleri ve hayatları dahil yaşamlarında her şeyleri garanti olduğu için gayet rahat ve karlı dağdan serin davranıyorlar. Allah kolaylık versin ne diyelim. Büyük büyük adamları getirip küçücük Osmaniye’den Milletvekili adayı yaparsanız böyle olur işte.
Murat Dolu gönderdi. | Yorumlar (5) | 15 Haziran 2007 | Murat Dolu
Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında düzenlenen trikotaj, kilim ve resim sergisi Osmaniye Öğretmen Evinde açıldı. Serginin açılışını Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek yaptı. Açılışa Vali Yardımcısı Nihat Yıldırım, Hasanbeyli Kaymakamı Ercan Öter, Toprakkale Kaymakamı İskender Yönden, Sumbas Kaymakamı Fatih Baysal, İl Defterdarı Ali Tosun, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ayan, Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu katıldı.
2007 Yılı Spor Eğitim Planında yer alan”Çim Hokeyi I.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu”18-29 Haziran 2007 tarihleri arasında İlimiz Spor Salonunda açılacaktır.

Söz Konusu Kursa katılacaklarda aranan şartlar

Yorum Ekleyin | 15 Haziran 2007 | Kamu bültenleri
Yatırım çalışmaları yapılacağından 16.06.2007-01.07.2007 tarihleri arasında 15 gün süre ile 07.00-18.00 saatleri arası Cumhuriyet Mahallesi,Kurtuluş Mahallesi ve Hacıosmanlı Mahallelerinde münavebeli olarak elektrik kesintisi yapılacaktır. Çalışmaların erken bitmesi halinde daha erken elektrik verilebilecektir.
Yorum Ekleyin | 15 Haziran 2007 | Kamu bültenleri
Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi 3 yıl içinde büyük bir gelişme gösterdi. 2004 yılından bu yana büyük gelişmeler gösteren ve gün geçtikçe büyüyen Organize Sanayi Bölgesinin 2004 yılı verilerinin ise şu şekilde olduğu açıklandı: 63 parselle kurulan OSB’de üretim halinde 7 işletme, inşaat halinde 8, proje aşamasında 2 işletme bulunuyordu. Tahsisli parsel sayısı ise 39 iken çalışan işçi sayısı 98’di. Şubat 2004 itibariyle elektrik tüketimi 39.600 KW’di.
Yorumlar (3) | 15 Haziran 2007 | Haberler
2006-2007 Eğitim – Öğretim yılında Bahçe ilçesi halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Bilgi, Beceri ve Meslek kurslarının yıl sonu sergisi açıldı. Bahçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce İlçe Halk Kütüphanesinde açılan serginin açılışını Bahçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Hasanbeyli Kaymakamı Ercan Öter, Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş, Stajer Kaymakam Duran Kalkan, Cumhuriyet Savcısı Müslüm Aslan, Hakim Heysen Kocaçınar, Emniyet Müdürü Yılmaz Sarıcı, Daire Müdürleri, Kurs öğretmenleri ve Kursiyerler katıldı. Proğramın sunuculuğunu nakış öğretmeni Gülsüm Yamaç yaptı.
Levent Çetin gönderdi. | Yorum Ekleyin | 15 Haziran 2007 | Haberler
Bahçe ilçesinde en büyük eksiği olan şehitler anıtı ilçenin kurtuluş tarihi olan 6 Temmuz’a yetiştirilerek o gün açılışı yapılacak. Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş’in 6 Temmuz 2006 yılında ilçeye bir şehitlik yaparak önümüzdeki kurtuluş bayramında açma sözü vermişti. Başkan bu sözünde haklı çıkmak için şehitler anıtının çalışmalarını sık sık yerinde gezerek çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Şehitlikte yapılan işleri inceleyen Bahçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş, Cumhuriyet Savcısı Müslüm Aslan, Hakim Heysen Kocaçınar, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Sarıcı, Stajer Kaymakam Duran Kalkan şehitler anıtının 6 Temmuz’a yetiştirileceğini söylediler.
Levent Çetin gönderdi. | Yorum Ekleyin | 15 Haziran 2007 | Haberler



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 

Bitkisel Rehber




Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım
 

YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu