![]() |
![]() |
| Ümran Çetin |
![]() |
| Ömer Cerit |
![]() |
| Murat DOLU |

|
haberosmaniye grubuna kayıt ol |
| Ziyaret et |
|
Osmaniye İş Rehberi |
|
|
|
Eruygur, Köşk'e Başbakan Tayyip Erdoğan veya bir AK Partilinin çıkmaması için partilerle temasa geçti. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a giden Eruygur, beklediği kurumsal desteği alamadı. Baykal, sadece partililerin katılımına yeşil ışık yaktı. DYP ve Anavatan'ın genel başkanları ile görüşemeyen Eruygur'un kapısını çaldığı diğer siyasetçi MHP lideri oldu.
Yorumlar (7) | 31 Mart 2007 | Haberler
|
|
Cardiff Üniversitesi'deki araştırmaya göre her gün 40 gr. buğday mısır vb. lifleri almalısınız. Çünkü bu tür lifler enerjiyi arttırıyor ve stresi azaltıyor. Yapılan araştırmalara göre her dört kadından birinde demir seviyesinin düşük olduğu belirlenmiş. Bu da yorgunluk ve halsizlik yaratır. Bu yüzden daha fazla demir içeren yeşil sebze, kurutulmuş meyve ve tahıl gevreklerinden bolca tüketmelisiniz.Cep telefonunuzu kapatın... Bırakın günün birkaç saati kimse size ulaşamasın. Gerekli olduğunda iş ve aileniz için kullanın.
Yorum Ekleyin | 31 Mart 2007 | Haberler
|
|
"MHP, barajı aşacak gibi görünüyor.. DYP de öyle.. "Onların fikriyatı bana uymaz" diyebilirsiniz benim gibi.. Ama demeyin.. Bu defa CHP, MHP ya da DYP'den birini seçin, mutlak sandığa gidin ve mutlak oyunuzu birine verin, eğer AKP'den memnun değilseniz.. "
Yorumlar (3) | 31 Mart 2007 | Haberler
|
|
Anavatan Partisi Osmaniye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri A. Hüseyin Oğulluk ve Osman Çınkır, 01 Nisan 2007 Pazar günü yapılacak İl kongreleri hakkında yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler; “Genel Başkanımız sayın Erkan Mumcu, 1 Nisan 2007 Pazar günü yapılacak olan Anavatan Partisi Osmaniye İl Kongresine teşrif ederek, il kongremizi zenginleştirecek.
|
| Hüseyin Kengerli |
![]() |
| Bekir Zakir Çoban |
![]() |
| Bahir Yıldırım |
YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm