haberosmaniye


 

Ekim 2006
PzrPztSaÇaPeCuCts
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Ümran Çetin
Ümran Çetin
Ömer Cerit
Ömer Cerit
Murat DOLU

Ergenekon örgütü hakkındaki düşünceleriniz
Türkiye'yi seven vatansever insanlar kurmuştur.
Terör örgütüdür
Çıkar amaçlı kurulan bir örgüttür.
Hiçbiri.

Son Fotoğraflar
Hemite Köyü
Hacı Güllü Çayı
izmir yalı çapkını

Google Gruplar Beta
haberosmaniye grubuna kayıt ol
E-posta adresiniz:
Ziyaret et

Firma ya da iş kolu arayın Firmanızı Kaydedin

Osmaniye İş Rehberi

 

  


Sacekimiresim
 
Ana Sayfa > Arşiv > 02 Ekim 2006
Arşiv > 02 Ekim 2006
neredeyse her gitar çalan kişinin çaldığı ve re minor do major ve sol minor'e dayalı olan; her dinlediğinde insana ayrı bir haz veren parça.Özcan Deniz söylediğinde bile dinlenebilir :-)
Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Haberosmaniye Müzik
Metin Tamer Bloklarının Karşı Cephesi gece görünüm
Yorumlar (9) | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Matin Tamer Civarı Atatürk Cd. gece görünüm
Yorumlar (2) | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Henüz inşaatta olan hükümet konağı ve civarı. Hükümet konağına parelel etrafında konut artışı var.
Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Sonbahar ve bulutlu bir havada genel görünüm
Yorumlar (3) | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Metin Tamer Civarı inşaat halindeki bina Yeni yapılmakta olan Özel hayat hastanesi
Yorumlar (2) | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Metin tamer Civarı
Yorumlar (1) | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Metin Tamer Blogları Civarı Atatürk Cd
Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Fotoğraf Albümü
Osmaniye’nin simgesi olan yer fıstığının hasadı başladı. Osmaniye’nin tarım ekonomisinde en büyük paya sahip olan yer fıstığı, 2006 yılında birinci ürün olarak 58 bin dekar alana, ikinci ürün olarak da 39 bin 100 dekar alanda ekildi. Tarım İl Müdürlüğünden alınan bilgilere göre birinci üründe dekara ortalama 350 kilo verim tespit edildi. Ekimi mart-nisan aylarında yapılan yer fıstığı eylül-ekim aylarında hasat ediliyor.
sahinaltay1 gönderdi. | Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Haberler
Babam ve oğlum içinde karşılıksız sevgi okunan bir film. bu saf sevgiyi bulması çok zor. ya annelerde, ya da aklı eksiklerde olan bir şey. abi diyor ya "mutluyuz değil mi? mutluyuz mutluyuz."... sırf bunu diyebilmek için beyninden vazgeçebilir bazıları.
içinde affetmek, neşelenmek, kalabalığın içinde şenlenmek, kalp atışlarıyla sarmalanmak olan film. ağlatsa da mutlu eden film. bu ülkede o kadar acıya rağmen insanların niye kafayı yemediğini, yaşamaya devam edebildiklerini, hatta hala umut edebildiklerini anlatan film.
İlkay Akkaya'nın "hadi git" şarkısıyla filmden bölümler.
Yorumlar (1) | 02 Ekim 2006 | Haberosmaniye Müzik
Türk halk edebiyatının en büyük isimlerinden birisi olan aşık mahzuni şerif'in ilk yapıtlarından birisidir. askeri lisede öğreciyken sakıncalı bulunup okuldan atılmasını müteakip köyüne döndüğünde, hiçkimsenin onu eskisi gibi kabul etmemesi üzerine köyünden ayrılırken söylemiştir.
özellikle 80 öncesinde sıklıkla çalınıp söylenen bu türkü daha sonra pek fazla duyulmamış, vizontele filmiyle yeniden gündeme gelmiştir.
ruh haliniz ne olursa olsun, insanı hüzünlendiren ve bir anlığına da olsa farklı şeyler hissetmenizi sağlayan bir türküdür.
Ölmeden önce en az bir kere dinlenmesi gerek bir türküdür kanaatimce :-)
Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Haberosmaniye Müzik
Çukurova’nın yaz mevsiminde nüfusu 80 bine ulaşan Osmaniye’nin 25 Km mesafesinde 1550 metre rakımdaki Zorkun Yaylası’nın konaklama sorunu çözümleniyor.
Yayla sakinlerinden girişimci işadamı Servet Erşık, yaylanın en büyük eksiği olan konaklama sorununun bu otelle çözümleneceğini belirterek:” Zorkun Yaylasına gelenlerin kalabileceği modern bir tesis kuruyoruz. Daha önce yaylamızda otel yoktu.
sahinaltay1 gönderdi. | Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Haberler
Ev hanımı usta öğretici Emine Yılmaz, kurduğu atölyede imalattan halka uygun fiyatla tekstil ürünleri satıyor.
Osmaniye’de yaşanan olumsuz olayların yanı sıra tüketimden üretime yönelik güzel şeylerde oluyor.
Buna en güzel örneklerden birisi de 35 yaşındaki Emine Yılmaz.Evli ve 4 çocuk annesi olan usta öğretici Emine Yılmaz, Alibeyli Mahallesi Akyar Caddesi Yedi Ocak İlköğretim Okulu karşısında kurduğu Yılmaz Ev Tekstil Ürünleri Atölyesi’nde dar gelirli halkı düşünerek imalattan halka uygun fiyatlarla tekstil ürünleri pazarlıyor.
sahinaltay1 gönderdi. | Yorum Ekleyin | 02 Ekim 2006 | Haberler



Sık kullanılanlara ekleyin

Arama
 

Bitkisel Rehber




Hüseyin kengerli
Hüseyin Kengerli
Bekir Zakir Çoban
Bekir Zakir Çoban
Bahir Yıldırım
Bahir Yıldırım
 

YUda Pilatory Saç Çıkartıcı Saç dökülmesinde en etkili çözüm


Pcloji PC ve Teknoloji Forumu